ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/12/2012 | 21:46 | מאת: עדי

שלום אני בת 29 ומזה כשנתיים לאחר לידת בני השני אני סובלת לסירוגין מפצעים עמוקים לאחר נסיונות שונים לטיפול שלא צלחו, והתייעצות עם רופאת עור הוחלט על טיפול בראקוטן. אני כבר כשבועיים לוקחת 40מג' פעם ביום. היובש בעיקר בפנים החל ואיתו אדמומיות גדולה ממש כמו כוויה באזור הT בפנים, ומעין אי תחושה בפנים- אני מגרדת ולא מרגישה את הגירוד בפנים כאילו אבדה התחושה - האם זה נורמלי?? כיצד ניתן להקל על היובש איזה קרם מומלץ? תודה רבה

התחושה מוכרת וכן גם התופעות .חולף בתום הטיפול הייתי ממליץ להפחית במינון לפרק זמן לראות אם יש שיפור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות