שיעור יתר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/12/2012 | 23:53 | מאת: גיא

היי יורב. אני בן 18 והרגליים שלי שעירות מלטה עד למעלה והיידים חלקות, אני די מקווה שזה כך גם ישאר וזה עניין שדי מדאיג אותי. הפנים שלי עם הרבה חצקונים בעיקר כאלה שהם לא עם מוגלה אלה קבוצות אדומות של חצוקנים גם הגב ובכתפיים לכיוון היד התחיל מאט. אני רוצה להתחיל להשתמש בכדור רוקאטן אך שמעתי שזה משפיע על הורמוני השיעור בגוף וזה דבר שמאוד הטריד אותי, שיעור יתר, הגברת שיער הגוף ושיעור במקומות בגוף שלא היה אמור לצמוח בהם שיער אילולא הכדור. האם אותה טענה היא רק שמועה ? או שאכן קיים חשש כזה ? אשמח לשמוע את דעתך.

אין קשר

11/12/2012 | 17:24 | מאת: גיא

"אין קשר" הכוונה שאין קשר בין ראקטן ושיעור ???? מה ששמעתי היו סתם שמועות או שקיים מכירים שהכדור מצמיח שיער גוף?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות