פצעים לאחר גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/08/2010 | 09:34 | מאת: סימה

שלום, אני בת 30 ויש לי פצעי בגרות לסרוגין: בעת קבלת מחזור, במצבי לחץ וכן בעת החלפת גלולות. גלולת היסמין הקלה מאוד על מצב העור, אך עקב דימומים נאלצתי להחליף סוג בהמלצת הגניקולוג, ל-סרזט לפני כשישה שבועות. בשבועיים האחרונים אני עם פצעי בגרות גדולים וכאבים בעיקר במצח ובסנטר, אשר אני לא רגילה אליהם. שגרת הטיפוח שלי מאוד יסודית: ניקוי ללא ייבוש יתר של העור. מהי המלצתך? האם יש ויטמינים/ תרופות/ סבון מיוחד, שיכולים לסייע לי ולהחליף במובן מסוים את מה שגלולת היסמין עשתה?

סימה שלום עליך להתייעץ עם רופא הנשים לתוספת אפשרית של גלולות אנדרוקור.בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות