השלכות של לקיחת ראקוטן לגבי צבא

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/12/2012 | 17:03 | מאת: נתנאל

שלום דוקטור, הלכתי היום להתייעץ עם רופא עור לגבי האקנה,הוא המליץ לי לקחת ראקוטן,שמעתי על הכדורים האלה ביקורות לא ממש חיוביות אז ביקשתי לקחת משחה,הרופאה אמרה לי שלדעתה המשחה לא כל כך תועיל ועדיף לי לא לבזבז זמן ולהתחיל עם ראקוטן. אך בכל זאת היא הביאה לי מרשם לרטאביט 0.025% אם ארצה להשתמש בזה במידה ואני אחליט כן ללכת על הראקוטן, ראיתי שהכדורים משפיעים בערך על כל האיברים בגוף,אסור להיחשף לשמש וכו' אני נמצא 3 חודשים לפני גיוס,מבחינת הצבא,ירד לי הפרופיל? יגייסו אותי לתפקיד עורפי? מותר לעשות ספורט בערב? (ריצות ושכיבות שמיכה,חייב להתכונן לגיבוש) תודה רבה

נתנאל שלום 1.לקיחת רואקוטאן מורידה זמנית את הפרופיל שלך 2.אין אפשרות לעשות ספורט אינטנסיבי עם התרופה. 3 חודשים לפני גיוס מאוחר מידי להתחיל רואקוטאן נסה דברים אחרים שאפשר לתחום ב3 חודשים .בהצלחה

04/12/2012 | 13:55 | מאת: נתנאל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות