רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/11/2012 | 15:37 | מאת: אבי

שלום רב יורב אני נוטל רואקוטן 20 מ"ג פעם ביום תוך כמה זמן ניתן לראות שינוי בעור הפנים? אני שוקל 66 קילו חברים שלי נוטלים 40 מ"ג וגם 50 מ"ג העלאת מינון תפתור את הבעיה מהר יותר ואסיים את הטיפול מהר יותר? או שפשוט אקבל את אותה הכמות בסיום הטיפול פשוט אקח את התרופה במשך זמן ארוך יותר תודה רבה יורב יום נפלא

אבי בוקר טוב המינון נקבע לפי משקל הגוף וגם מצב פניך , בעקרון הטיפול לוקח חצי שנה מיכיוון שלא ראיתי מצב פניך יכול להיות שהרופא מתחיל במינון נמוך ובהמשך יעלה במינון בהדרגה .שינוי בפנים אינדיבידואלי.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות