לגבי תופעות לוואי של קיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/11/2012 | 19:06 | מאת: ציפי

לקחתי חבילה של קיורטן 20 מ"ג במשך חודש(כדור ליום). לאחרונה אני מרגישה ממש רע, תחושה כללית לא טובה, כאבי גב בעיקר תחתון, כאבי שרירים, עייפות. והיום אני מרגישה שהעיניים שלי מתאמצות לראות, כשאני מתמקדת במשהו אני מרגישה ריחוק וקירוב, מעין הזזה של התמונה, כמו סחרור כזה. האם עליי להפסיק את הטיפול?? מה עושים במצבים בהם יש תופעות לוואי רבות לטיפול? אשמח לתשובתך

ציפי ערב טוב רצוי להתייעץ עם רופא העור שלך בדרך כלל מפסיקים טיפול ועוברים למשהו אחר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות