פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/11/2012 | 17:01 | מאת: חסוי

שלום ד"ר אני בן 20 ומשתמש מזה שנתיים בערך על בסיס יומי במשחת בנזמיצין, פעם ביום. מצב פצעי הבגרות שלי אף פעם לא היה חמור במיוחד, ובזכות המשחה הזאת הוא השתפר וכיום המצב לא רע בכלל. הייתי רוצה לדעת אם יש משהו שאפשר להוסיף לטיפול על מנת לשפר את המצב עוד יותר, כי למרות הכל יש עוד קצת פצעים ואדמומיות בלחיים. יש לציין שניסיתי שימוש במגבוני Derma Wipes של ד"ר פישר המכילים חומצה סליצילית וזה לא עזר לי. כמו כן אני משתמש בסבון פנים ללא שומן שגם הוא לא עוזר במיוחד. אשמח לעצתך. תודה

בוקר טוב ישנם שילובים שאפשר לבצע עם בנזמיצין אך כל מקרה לגופו התייעץ עם רופא עור שרואה מצב פניך להמשך טיפול .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות