הפסקת שימוש ברואקוטן עקב הכנה לצבא

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/11/2012 | 17:01 | מאת: אמא

שלום. בני נוטל את התרופה כבר כמעט 3 חודשים. אמור להשתתף ביום שדה הכולל מבדקי כושר. יש להגיע מוכן ליום זה, כלומר להתאמן לפחות חודש לפני. האם אפשר להתאמן ברמת קושי גבוהה עם התרופה או שרצוי לעשות הפסקה של חודש חודש וחצי ולחזור ליטול אותה? תודה רבה.

הי התגובה לא צפויה קרי, אי אפשר לדעת מה תהיינה התוצאות ולכן לא ניתן לקחת התרופה במאמץ פיזי. לגבי הפסקה לא רצוי אבל אם אין ברירה. קחו בחשבון שעלול למשוך הטיפול בשל ההפסקה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות