יובש כתוצאה מאקנה מיצין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/11/2012 | 10:53 | מאת: שרלוט

היי, אני בת 19 וחצי וסובלת מאקנה קלה-בינונית. לפני שלושה ימים הרופא נתן לי להשתמש באקנה מיצין תמיסה בכל ערב. מאז אומנם יש הקלה בפצעים אבל עור הפנים שלי יבש נורא ומתחיל להתקלף. אין אדמומיות אבל הוא שורף לפעמים האם אני צריכה להפסיק את השימוש או שיש איזו משחה טבעית מרגיעה?

האם זה אקנה מיצין + אם כן צריך להחליף לאקנה מיצין הרגיל הוא פחות מייבש ואם זו האקנה מיצין הרגיל ועדיין מייבש צריך להחליף תרופה

06/01/2013 | 13:25 | מאת: נועה

ממליצה לך לנסות להשתמש במסיכה לפנים של סבוקלם יאנג, זה עשה פלאים לפנים שלי. תוך שבוע כבר העור שלי נראה הרבה יותר טוב. זה פשוט מאוד - שמים את המסיכה על האיזורים הבעייתיים, משאירים ל 20 דקות על העור, ושוטפים. אפשר לקנות בסופרפארם. -נועה-

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות