רואקוטן וגלולות, ראוקוטן והריון

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/11/2010 | 15:20 | מאת: ברכה

בתי בת 21, עברה שלושה מחזורי טיפול של רואקוטן, ובתום כל מחזור הפצעים חזרו. בתום הטיפול השלישי, היא המשיכה לקחת כדור אחד אחת לחודש, בהמלצת פורום רופאים באינטרנט, ואכן השיטה מנעה הופעת הפצעים . בתי עומדת להתחתן בעוד כשלושה חודשים.להסדרת המחזור לקראת החתונה נרשמו לה גלולות מינולט. השאלות שלישלי : האם מינולט ורואקוטן בכמות הנאמרת בעייתית ? האם צפויה התפרצות אקנה בלקיחת מינולט ? כמה זמן הפסקה נדרש בין הפסקת רואקוטן - כדור לחודש, לבין הריון ?

אין בעיה לקחת את הרואקוטאן ומינולט ביחד.לא ניתן לנבא התפרצות אקנה אחרי הפסקת גלולות ,קיימת אפשרות כזאת.נדרש בין חודשיים לשלושה בין הפסקת רואקוטאן והריון.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות