curatane 20 מ"ג

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/11/2012 | 08:48 | מאת: אורית

בני בן ה16 סובל מאקנה כאשר לעיתים הפצעים מוגלתיים ולעיתים קיימת נסיגה. עד כה השתמש במשחות לטיפול נקודתי. רופאת העור המליצה לו על נטילת הכדור קרטיין כמוב תך כדי ביקורת חודשית.שאלותייL 1. לבני סוג עור כהה- הבנתי שתהיה תחילה תופעה של החמרה לאיזה פרק זמן? 2. קיימת חובת הגנה מפני השמש- האם נטילת התרופה במזג האויר הנוכחי תקטין את הצורך מהגנה זו? 3. האם יש מניעה לשימוש נוסף בתקופת נטילת הכדורים למרוח משחה? 4. האם אכן בתום חצי שנה יפטר מהאקנה לתמיד?והאם לא תוותרנה צלקות?

אורית בוקר טוב חבל שהרופאה לנתנה הבסרים לפני נטילת התרופה לא מחויב המציאות שתהיה החמרה אם כן היא אינדיבידואלית.מזג האוויר אכן יעזור אך חובה עדיין למרוח אמצעי הגנה משום שהקרינה עדיין קיימת .אין צוך במשחות נוספול לייבוש הרואקוטאן עושה זאת .בדרכ אחרי אחרי 6 חודשים ברוב המקרים נפטרים מהאקנה ואם לא ממשיכים לתקופה נוספת או מגבירים המינון .אנני יכול לדעת האם תשארנה צלקות תלוי ברמת האקנה שלו.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות