בנזמיצין ו DUAC

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/10/2012 | 22:51 | מאת: טל

שלום, בני טופל לאחרונה בDUAC, יש לו אקנה ברמה קלה. הטיפול העביר את הפצעים לגמרי, לאחר הפסקה של מספר חודשים הפצעים חזרו (ברמה קלה). בבית המרקחת אמרו לי שחסר במלאי DUAC ולא יחודש בקרוב. האם בנזמיצין היא אכן תחליף ל DUAC ?

כן בהחלט

04/11/2012 | 23:47 | מאת: לייה

בנזמיצין לא מספיק יעיל כמו דואק. הבת שלי ניסתה את שניהם ומנסיון אני יכולה לאמר בודאות שדואק משמעותית יעיל יותר וכמעט ללא תופעות לוואי. חברים רכשו לי מחו'ל עם מרשם רופא בינתיים עד שאוכל להשיג אותו בארץ

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות