רואקוטן וריטלין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/10/2012 | 19:43 | מאת: כלנית

היי, התחלתי השבוע בהמלצתך רואקוטן 30 מ"ג ליום למשך חצי שנה. רציתי לדעת אם אפשרי לקחת ריטלין(20 מ"ג) במקביל. לא באופן קבוע, אלא מס' ימים בערך פעם בחודשיים לפני מבחנים ועבודות? שאלה נוספת:האם מותר להסיר שיער בפנים עם חוט או פינצטה? או שזה מסוכן כמו שעווה? ומה לגבי הסרת שיער בשיטת shr (הבזקי אור שעובדים על השערה ולא על האור)?

כלנית שלום 1.לגבי הרטלין באופן עקרוני אפשרי אך כדי היה להתייעץ עם הרופא שרשם לך תרופה זו!! 2.כל הסרת שיער בחוט בפינצטה בשעווה קשור למריטה ולכן אסור בשל רגישות העור אם ההסרה היא בIPL ניתן אך חייבים בזהירות רבה כדי לא לפגוע בעור.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות