אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/10/2012 | 19:49 | מאת: גלי

בני בן ה-17.5 סובל מפצעי בגרות כבר כשנתיים, הוא ניסה כנראה כבר את כל המשחות, ללא הועיל. לפני כ-חצי שנה היתה לו התפרצות קשה של פצעים על הלחיים. הוא לקחח במשך 3 שבועות אנטיביוטיקה (מינוציקלין). אבל החלטנו לעבור לראוקוטן. כמה זמן צריך לעבור מרגע הפסקת האנטיביוטיקה ,עד ללקיחת הראוקוטן? ןהאם מנורה כחולה (של פעם) יכולה לעזור

גלי שלום יש לחכות מספר ימים אחרי לקיחת מינוציקלין לרואקוטאן .לגבי המנורה הכחולה של פעם אורך הגל והעוצמה לא מתאים אם כי הפוטותרפיה עובדת על העקרון הזה שוב באורכי גל שונים ובעוצמות אחרות הדורשות השגחה רפואית.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות