טיפול באקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/10/2012 | 12:19 | מאת: טלי

אני סובלת מאקנה קל ומחפשת טיפול טבעי, קראתי באינטרנט על שמן אורגנו פראי, ורציתי לדעת האם אתה מכיר והאם מומלץ? ואם כן, אז מהו המינון הרצוי?

21/10/2012 | 08:26 | מאת: יונית

טלי היי, אני מכירה את הצמח הזה יש לי את הכמוסות שלו של סולגאר. אצלי האקנה הוא יותר לכיוון הבינוני + ואני התחלתי לקחת אותו אחרי שהתייעצתי עם נטורופת כי לא רציתי להשתמש בחומרים כמו ראוקטן אז אני יכולה להגיד לך שלי זה מאוד עוזר ויש הקלה הרבה אנשים לא יודעים אבל זה נחשב לצמח מרפא לכל דבר ומטפל כל מיני סוגים של בעיות בעור, לא רק אקנה.

הי טלי אנני עוסק ברפואה טבעית ולכן אנני יכול להמליץ.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות