אקנה ראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/10/2012 | 16:52 | מאת: אלירז

שלום ד"ר יורב, ברור לי שלא תמליץ לי לשתות אלכוהל אבל בכל זאת.. לאחר סיום של תקופה ארוכה עם ראוקוטן (חצי שנה) מתי אפשר שוב לשתות משקאות אלכוהוליים.. האם ישר בסיום לקיחת הכדורים או שיש לחכות זמן כלשהו אחרי.. שאלה נוספת-בחודש הבא אני צריך להגיע לצו ראשון ולבדיקות גופניות. יכול להיות שגם חודש לאחר לקיחת הראוקוטן יוכלו להוריד לי פרופיל בגלל הרגישות שיש לשמש וכל תופעות הלוואי של הכדור.. . והאם יש משהו לעשות נגד הכתמים שיש על הפנים אלו שנשארו לאחר האקנה. כתמים אדומים שטוחים?..

אלירז אלכוהול ניתן לשתות חודש אחרי סיום הטיפול וצדקת לא ממליץ . לא נראה לי שתהיה בעיה משום שאחרי ההפסקה נעלמות תופעות הלוואי . לגבי זהירות משמש נכון לכולנו ויש להקפיד על מקדם הגנה. הכתמים האדומים הם כתוצאה מהאקנה לוקח זמן עד שנעלמים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות