טיפול בראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/10/2012 | 16:45 | מאת: דורי

שלום ד"ר יורב.. אני תוך כדי טיפול בכדור, כבר 6 חודשים מינון הכדור 60 MG. ואני שוקל 70.. כבר אין פצעים על הפנים אבל יש לי כתמים אדומים בלחיים, יש מה לעשות נגד זה כדי לזרז את ההשתקמות של העור.. והאם תוכל לתת לי תשובה גם בלי לראות אותי- כבר אין פצעים בכלל אז.. מתי אמור להסתייים הטיפול?. בהנחה שאני כבר חצי שנה עם הכדור

דורי שלום בהסתייגות שאנני רואה אותך , צריך סבלנות ברוב המקרים הכתמים האדומים נעלמים כעבור מס שבועות עד חודשים. במידה ולא אפשר לטפל.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות