אקנה ודיכאון.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/08/2010 | 02:55 | מאת: ליאור

שלום, אני בת 17 וסובלת מאקנה די קשה (גם בפנים וגם בגב) זה שנים רבות (מגיל 13 בערך). ניסיתי משחות, סבוני רחצה לפנים, טיפולים קוסמטים- אך ללא הועיל. ביקרתי מספר פעמים אצל רופאי עור וקיבלתי מרשמים לרואקוטן, אך אמי מסרבת בתוקף שאקח את התרופה משום שהיא חוששת מתופעות הלוואי וכו'. אני רוצה מאוד לקחת את התרופה כי ידוע לי שברוב המקרים היא עוזרת ובנוסף האקנה גורמת לי לדיכאון וירידה בדימוי ובביטחון העצמי. שאלתי היא האם אני צריכה אישור הורים על מנת לקחת רואקוטן, או שאוכל לקבל מרשם מבלי ידיעת אמי ואישורה?

ליאור יקרה משום שהינך קטינה ,אין אפשרות לקבל רואקוטן ללא הסכמת הורים. מציע להגיע לרופא עור בלווית האם . הרופא אולי יצליח לשכנעה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות