אקנה עקשנית

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/10/2012 | 21:05 | מאת: הילה

אני ממש מבקשת עזרה. אני נוטלת רואקוטן כבר 6 חודשים (זו פעם שנייה). מסיימת טיפול. פצעים עדיין מופיעים. בבדיקות דם רמת ההורמונים הזכריים תקינה. המליצו לי אולי להחליף גלולה. השאלה שלי האם גלולה תעזור כשרמת ההורמונים תקינה? איזו גלולה (מלבד דיאנה שעשתה לי רק יותר גרוע בעבר) יכולה לעזור?מה אתה ממליץ לי לעשות?

הילה שלום ישנם מצבים בהם לוקחים רואקוטאן לתקופה ממושכת יותר וכן אפשר להחליף גלולה ממקרים שבדקתי עזר מאד.התייעצי עם רופא העור שלך וגם הגנקולוג

12/10/2012 | 17:47 | מאת: הילה

מלבד דיאנה, איזו גלולה היית ממליץ לטיפול באקנה?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות