השפעת דוקסילין וגלולות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/09/2012 | 00:51 | מאת: רוז

הי, אני לוקחת מזה חודש וחצי כמעט דוקסילין 100 וגלולות דיאנה נגד אקנה. הפצעים בגב ובחזה יחסית פחתו אך עדיין יש קצת בחזה. והפנים ממשיכות להיות אדמומיות יותר משהיו לפני לקיחת התרופות. אדמומיות ופצעים קטנים לבנים מעין בלוטות חלב פחות חצקונים מוגלתיים( שהיו גם לפני לקיחת התרופות). ומידי שבוע עדיין צומח חצקון כואב דמוי אפציסט. הם צריך לתת יותר זמן להשפעה של התרופות או שאולי יש להחליף? המון תודה.

הי רוז הטיפול באנטיביוטיקה הוא עד חצי שנה .בשל העובדה שנוצרת עמידות ויש לעבור לרואקוטאן.אפשר לתגבר הטיפול בפוטותרפיה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות