כדורי ראוקוןט

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/09/2012 | 20:02 | מאת: רז

שלום.. 1. האם עשיית פעילות גופנית (שהיא לא בשמש) ולא במאמאץ גבוה מדי אסורה?.. כי בדף התרופה זה רשום כהמלצה.. אני כבר 5 חודשים לוקח מינון שנחשב לגבוה ואין איזה בעיות בשרירים.. האם יכול לקרות נזק בעתיד למרות שכרגע אין שום בעיה?.. 2.האם באופן כללי אפשרי להשתמש במשחות לאקנה קלה-בינונית (למרות שאני עם ראוקוטן)שימשו כתוספת נקודתית למקרה שמתגלים פצעים חדשים?.. משחה כמו קלירקס 10% אם אתה מכיר.. 3.לאורך תקופת הראוקוטן (כבר 5 חודשים) לא אכלתי בין היתר מוצרי חלב בכלל.. האם ברגע שאני יחזור לזה יכול להיות מצב של החרפה או יגדלו פצעים חדשים?. 4.מצב האקנה הגיע למצב שאין בכלל פצעים(בעצם נפטרה הבעיה) אבל באזור הלחיים ישנם כתמים אדומים שנראים כמו פצעים אך הם שטוחים.. *האם הראוקוטן אמור לפתור את זה כי יש לי עוד חודשיים לקחת כדורים או שזה אומר שפה הסתיים תפקיד הכדורים ויש לפנות לטיפולים ל"שאריות" האקנה בטיפולים פוטוטרפים או משהו דומה.. המון תודה על ההתיחסות.. מאוד עוזר לעבור את התקופה שגם ככה לא קלה.

רז שלום אין להשתמש בקלירקס כל זמן שלוקח רואקוטאןץ פעילות גופנית אינה מומלצת ואנני יכול לנבא אם יקרה נזק עתידי לכן ההמלצה . כנל לגבי החרפה של האקנה מאד אינדיווידואלי לא קשור לחב. הכתמים האדוים הם תוצר האקנה יכול לקחת אפילו מס חודשים עד שיעלמו. הפוטותרפיה מטפלת באקנה לא בצלקות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות