אקנה בגיל31

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/09/2012 | 11:37 | מאת: אאא

כבר שנים שאני סובלת מפצעי בגרות מגיל 11 עד גיל 31 עד היום ניסתי משחות אנטביוטיקה אבל עדיין פניי לא חלקות ולא נראות טוב התחלתי לקחת רוקטאן 40 מלגרם כבר 10 ימים השפתיים שלי התחילו להתייבש בפנים התחילו לצאת קצת פצעים הבנתי שיש החרמה בהתחלה וזאת רק ההתחלה . שאלתי היא עד כמה הסיכויים שלי להיפטר מהאקנה בגיל מאוחר כזה והאם זה יכול לעבוד עליי בכלל וכמה זמן הוא משך הטיפול הממוצע כל אחד אומר לי משהו אחר אחד 3 חודשים אחד חצי שנה ויש גם 8 חודשים מה הוא הזמן המדוייק ? תודה

אאא היקרה ברפואה אין זמן מדויק הכל בהתאם לעוצמת המחלה ולפציינט .לשאלתך ברוב המקרים הבעיה נפתרת בין6-8 חודשים לעיתים נזקקים לטיפול נוסף. האם ערכת פרופיל הורמונלי ובדיקת אולטראסאונד של שחלות?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות