ראקוטן 20 מ"ג

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/09/2012 | 09:17 | מאת: ריטה

בוקר טוב. לאחר שהפרופסור של ביתי איפשרה לה לקחת 20 מ"ג ראקוטן (הילדה סובלת מאפלפסיה קלה)הפנים מעט התבהרו והיתיבשו והתחילו להתקלף מעט נהיה לה יובש בשפתיים . אתמול ראיתי שיצאו לה עוד פצעים במצח.האם בגלל שהמינון נמוך מידי זה יקח יותר זמן עד שזה יעבור?האם זה התחיל כבר להשפיע בגלל היובש? רואים התבהרות רצינית בפנים אבל יצאו עוד פצעים ככה זה אמור להיות?האם קרם הגנה מספיק ?יש משהו לקילוף?אשמח לתשובות תודה.

ריטה שלום הסימנים מראים שהתרופה עובדת .יקח זמן לא נורא וכן יכול להיות שיצאו פצעים נוספים קורה גם עם מינון גבוה .חייבים למרוח קרם הגנה ולהימנע משמש!!!! לא לקלף!!!! יכול ליצור פיגמנטציה ואו צלקות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות