פצעי בגרות בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/08/2012 | 23:09 | מאת: מורן23

שלום, אני בת 23, ולאחרונה יש לי פצעים באיזור עצמות הלחיים, בשני צידי הפנים, ובצד ימין יש מעט גם בצוואר. מדובר בפצעים שחלקם מכילים מוגלה, וכעת נראים אדמומיים. האם מדובר באקנה? ברצוני לציין שבגיל ההתבגרות, עור פניי היה חלק ביותר, מעולם לא סבלתי מפצעונים. מה עלי לעשות? האם יש משחה שתוכל לעזור לי להיעלם מהפצעים ללא מרשם רופא? מודה לך מראש, מורן.

מורן שלום הייתי מציע בכל זאת להתייעץ עם רופא עור מומחה שיארה איזו משחה מתאימה למצב פניך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות