אקנה דחוף מאוד!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/08/2012 | 14:27 | מאת: שני

שלום ד"ר, סבלתי לפני 6 שנים בערך מפצעי בגרות, תחילה לקחתי מינוציקלין וזה לא עזר לי, אחר כך עברתי לראוקוטן מה שהעלים לי את הפצעים אבל השאיר לי חורים באיזור הלחיים! מאז לא חזרו לי הפצעים רק פה ושם לפני הווסת... לפני שנה וחצי התגייסתי והפצעים חזרו לי, פשוט כל יום אני קמה עם 2-3 פצעים חדשים והפנים שלי כבר במצב נוראי והם גם גורמים לי לעוד חורים! אני מורחת רטאויט אבל זה ממש לא עוזר. אני כבר מיואשת מה אפשר לעשות ?! תודה מראש!

האפשרות היא לפנות לרופא עור לערוך ברור הורמונלי ולשקול טיפול פוטותרפי בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות