יותר מידי מרשמים על חלק די קטן של כתמים,פצעים ולא

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/08/2012 | 10:47 | מאת: חגית

שלום. הפנים שלי די חלקות גוון העור שלי כהה ויש לי על הלחיים מן כתמים. שכנראו נוצרו לאחר שחצ'קונים התפוצצו,הכתמים יותר כהים מהעור שלי ונראים כמו ננמשים שחורים ומצלקים לי את הפנים.הלכתי לרופאת עור והיא נתנה לי מרשם לרוקסו 150 לקחת פעמים ביום,קרם רטאויט 0.025 למרוח לילה כן לילה לא,וג'יל זינדקלין 1%.רציתי לדעת אם כל זה הכרחי למה שיש לי על הלחיים??כי לקחתי אתזה כבר חודש ואני לא רואה שום שיפור (זה אפילו מתרבה) וזה בסדר להתחיל.לקחת ריקוטאן שפשוט יעשה פעולה חזקה ויעלים לי הכל??..כי גם בגב יש לי די הרבה אקנה+כתמים. אשמח לתשובה בדחיפות.תודההשלום.

אך אם הכל היה פשוט כל כך חגית .קיבלת אנטיביוטיקה לטפל באקנה קרם וגל לטפל בכתמים ולוקח זמן לתוצאות. הרואקוטאן מטפל באקנה לכתמים טיפולים אחרים חלקם קיבלת. יש אפשרות להחלפת האנטיביוטיקה ברואקוטאן לא ממליץ עכשו כדאי לחכות לחורף .

31/08/2012 | 03:55 | מאת: חגית

הלוואי והכל היה פשוטט..תודה לך דר שמואל יורב מקווה שיהיה שיפור.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות