אקנה שלא עוזב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/08/2012 | 00:39 | מאת: שנדי

שלום, אני כיום בת 21, וסובלת מאקנה מגיל 13. האקנה פשוט לא עוזב, למרות ההקפדה על מזון בריא, התנזרות מסוכר וכושר גופני. אין באפשרותי לקחת ריאקוטן, בשל סיבות רפואיות. אני משתמשת בסבונים מחטאים מיוחדים, בקוסמטיקאית באופן תדיר אך הבעיה לא באה על פתרונה, כי מקורה בבעיה הורמונאלית. מהם הטיפולים עליהם אתם ממליצים? האם ניתן לרכוש מכשיר חשמלי כפי שקיים אצל הקוסמטיקאית לטיפול בתדירות גבוהה יותר?

שנדי שלום מכשיר מקצועי לא ניתן לרכישה . הייתי מציע לגשת לרופא עור לייעוץ מקצועי. ספורט , מזון בריא וכושר תמיד טובים לבריאות הגוף לא בהכרח משפיעים על אקנה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות