קיורוטן וחשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/08/2012 | 22:27 | מאת: אביבה

שלום אני מסיימת עכשיו טיפול בקירוטן של שלושה חודשים 20 מ"ג. אני יודעת שהחשיפה לשמש מסוכנת כיוון שאני רגישה יותר. אני מתחתנת בסוף אוקטובר ורציתי קצת להשתזף לפני כן, כמובן בצורה מבוקרת עם קרם הגנה גבוה, אני פשוט נורא חיוורת ולבנה. רציתי לדעת מה דעתך, ואם אני אחכה חודש לאחר סיום הטיפול זה מספיק? תודה מראש.

27/08/2012 | 23:25 | מאת: אביבה

עוד שאלה מתי אני יכולה לשתות אלכוהול? תודה

אביבה בכל מצב חשיפה לשמש אינה רצויה . אפשרות לשמש ומשקה אלכוהולי היא חודש אחרי תום לקיחת התרופה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות