ראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/08/2012 | 17:39 | מאת: דור

שלום.. 1.אני משתמש בכדורים כבר 5 חודשים ורואה שיפור משמעותי.. שטחים גדולים בפנים שהיו מכוסים מוגלה נעלמו..אבל.. עדיין יש אקנה (ללא מוגלה בכלל).הבנתי שלאחר 5 חודשים כבר אמורים לראות את הסוף?.. מה הסיכוי שהאקנה לא תחלים בסיום הקורס הזה? (הבנתי שקורס זה 5-7 חודשים) 2.ביום שאני כן יסיים את לקחת כדורים מה מומלץ לעשות על מנת לשקם את העור ולהעלים את הכתמים?.. 3.אני יודע שאינך יכול לתת תשובה מדויקת כי אינך רואה אותי אבל באופן כללי האם בדרך כלל לקראת סוף הטיפול מורידים את מינון התרופה (אני עם 60MG ושוקל 70KG, האם יהיה מצב שהאקנה תחזור במצב שהיתה לאחר הטיפול?.. והאם צריך להמשיך ולהמנע משומנים

דור ערב טוב כפי שציינת מבלי לראות מצב פניך אנני יכול לנבא לפעמים חוזר .אך בר טיפול. לאחר סיום הטיפול ברואקוטאןיש להמתין לפחות חודש לפני שמטפלים בפנים .לגבי הכתמים צריך סבלנות לעיתים לוקח מס חודשים עד שנעלם . במידה ולא אפשר יהיה לטפל .לגבי מניעה משומנים חשוב מאד .לגבי הורדת המינון נכון מקובל התייעץ עם הרופא שלך בהתאם למצב.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות