אקנה בגיל מבודר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/08/2012 | 16:50 | מאת: אילנית

אני בת 28 וסובלת מאקנה. יש לי שחלות פולציסטיות. אבל הטסטוסטרון יצא תקין בבדיקות דם. 1. האם אנדוקור יעזור לי? 2. אם אנדוקור 10 לא יעזור, האם ניתן לעבור לאנדוקור 50? תודה

23/08/2012 | 22:02 | מאת: אילנית

שאלה נוספת: גלולת דיאנה רק החמירה את מצבי. נתנו לי אנדוקור עם הגלולות שאני לוקחת עכשיו, הרמונט. האם זה בסדר?

אילנית האנדרוקור משלים לגלולות את המינון שניתן לך חייב לקבוע הרופא הגינקולוג .לידיעה לעיתים יש אפילו החמרה ולכן חייבים לחכות מס מחזורים .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות