ראוקוטן וחשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/08/2012 | 00:52 | מאת: אור

שלום.. 1.אני מטופל בכדורי ראוקוטן כבר 5 חודשים, ובשלושה חודשים האחרונים לא נחשפתי לשמש בכלל (ההיתי בבית), איך מומלץ להתחיל את החשפיה לשמש,כמובן בכובע וקרם הגנה, אבל העור מואד רגיש אז מומלץ בהדרגה או או שזה לא משנה?.. 2. האם יש דרך לטיפול כלשהו בצלקות שמתחילות להופיע (במהלך טיפול בראוקוטן)ודרך מסוימת למנוע צלקות בעתיד.. (כי אני כבר לקראת סיום הטיפול) 3.האם לחץ באמת יכול להשפיע על מראה הפנים ופצעונים חדשים? ועד כמה הוא יכול להפרע לריפוי של האקנה תודה מראש על ההתיחסות.

אור שלום העור רגיש וכן כמה שפחות חשיפה לשמש עדיף אם יוצא החוצה כובע וקרם הגנה. לקואקוטאן אין קשר לצלקות וכתמים הם תופעה של האקנה עצמה הכתמים עשויים להעלם במשך הזמן צלקות לא ללחץ יש השפעה על הופעת פצעים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות