דוקסילין מייבש? כטיפול באקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/08/2012 | 15:50 | מאת: נועה

שלום, רופא עור נתן לי כטיפול באקנה בינוני בפנים גב ,חזה-גלולות ודוקסילין 100 כטיפול ל3 חודשים. אני לוקחת גלולות דיאנה מזה שבועיים ודוקסילין מזה 12 יום. עור הפנים שלי יבש יותר ומגורה ואדמדם יותר משהיה לפני נטילת הכדורים. האם זה בעקבות הדוקסילין. איני מקפידה למרוח קרם הגנה לפני חשיפה לשמש בפנים (עור בהיר) ולשתות כוס מים מלאה אחרי נטילת הכדור, האם זה קשור לתופעה?. והאם זאת תופעה נתונה של הכדור שתעבור עם הזמן? אשמח לתשובה, המון תודה

הי הדוקסלין טינו מייבש בדקי מהם התכשירים האחרים שבהם את משתמשת.

20/08/2012 | 17:26 | מאת: נועה

היי, תודה על התגובה. קיבלתי גם למרוח אדפרין , אך איני מתמידה בו כי אולי הוא מייבש? ואני לוקחת גלולות דיאנה. סבון פנים אני משתמשת בנוטריג'נה גרגרים .אולי זה השילוב של הסבון והכדורים. אין קשר לאדמומיות ויובש לחשיפה לשמש? ביובש והאדמומיות מופיעים רק על הפנים באזור הלחיים באופן שלא היה לי אף פעם. מה שכן העור שלי לא שמנוני מה שהוא היה מאוד לפני נטילת הכדורים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות