אקנה-עד מתי?.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/08/2012 | 17:19 | מאת: דור

היי, כמה זמן מוגדר טיפול בראוקוטן כי אני כבר 4.5 חודשים בטיפול וכבר לא יוצאים פצעים אבל עדיין יש כתמים של אקנה על אזורי הלחי והצואר.ולאחר הטיפול, כמה זמן לאחר סיום הכדורים אפשרי להחשף שוב לשמש (יש לי עור בהיר מאוד בלי קשר לראוקוטן),והאם כרגע אפשרי לשתות *1\3 בירה פעם בשבוע? אני לוקח 60 mg ושוקל 70 קג.. תודה תןדה..

ערב טוב משך טיפול בין 6-8 חודשים ולפעמים צריך מחזור נוסף .אין אפשרות לשתות .חשיפה לשמש אסורה במהלך התקופה ואינה מומלצת . לחכות לפחות חודש וגם אז קרם הגנה עם מקדם גבוהה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות