רואקוטאן ותפקודי כבד

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/08/2012 | 16:09 | מאת: אמה

אני בת 17 וחצי ואני לוקחת רואקוטאן ורציתי לדעת עם יש דרך להפחית את הלחץ על הכבד ו"לעזור" לו לתפקד טוב עם הכדורים ע"י תזונה מסויימת אולי.? ואם יצא בבדיקת הדם שתפקודי הכבד עלו קצת האם יש דרך להוריד אותם בחזרה מהר יותר ע"י אכילת דברים מסוימים? ומה אפשר לאכול כדי לשפר את תפקודי הכבד?

ערב טוב אמה אין לחץ ואין אפשרות לעזור . הדרך היחידה להיות במעקב כל חודש של בדיקות דם ובהתאם לתוצאות הבדיקה תקבלי הנחיה מהרופא כיצד להמשיך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות