כדורים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/11/2010 | 14:27 | מאת: איילת

הבת שלי שותה כ10 ימים מנוציקלין ולוקחת גם גלולות מינס היום היא קמה בבוקר עם גירודים בגוף ופריחה היא הלכה לרופא והוא אמר לה שכנראה זאת אלרגיה ושתפסיק את המנוציקלין אף על פי שאני רואה שהתחיל להיות שיפור בפצעי בגרות האם זה באמת יכול להיות מהמנוציקלין או מהגלולות והאם היא צריכה לעשות הפסקה ולחזור לקחת אותם הרופא רשם לה כדורי לורטידין לאלרגיה

איילת ערב טוב אין קשר בין השיפור במצב האקנה לבין זה שיכול להיות שהיא אלרגית למינוציקלין או לגלולות שהיא לוקחת. עליה לעשות הפסקה לחכות שהגירוי יעבור לנסות שוב סוג אחד של כדור ואם לא חוזר הגירוי אז זה לא מהכדור המינוציקלין. לאחר מכן לנסות את הגלולות ושוב לראות האם הגירוי חוזר אם כן להפסיק מיד. ללכת לרופא העור ולהחליף את הכדורים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות