ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/08/2012 | 16:25 | מאת: ריקי

היי. הילדה שלי בת 14 סובלת כמעט שנה מאקנה. ביתי סובלת מאפילפסיה והיא עם כדורים אספולוט. מעל שנתיים ללא התקפים. דיברנו אם הפרופסור שלה היא הסכימה מינון נמוך של ראקוטן 20 מ"ג. ניסתה הכל מישחות סבונים יקרים כלום לא עזר.הבנתי שיצאו כדורים טיבעיים ACNEGON השאלה האם מישהו מכיר ניסה זה לא מסוכן?ומה קורה לגביי הראקוטן המינון הוא מאד נמוך והילדה בחרדות על הפנים שלה ולא רוצה לצאת מהבית אני לא יודעת מה לעשות . מקווה לתשובה מהירה תודה. אנחנו מבולבלים. שמעתי שיש לראקוטן המון תופעות לוואי והיא רוצה להתחיל כבר ולא לחכות לאוקטובר ??.

ערב טוב רואקוטאן במינון נמוך רק באישור הנירולוג המטפל. לא הייתי מנסה כדורים שאין עמם נסיון .לגבי תופעות לןןאי במינון הנמוך כמעט ואין ואם תהיה בהשגחה אין בעיה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות