נגעים של לאחר אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/08/2012 | 16:40 | מאת: רן

שלום, כבר אין לי פצעים של אקנה אלא נשארו לי על הפנים כמה נגעים של לאחר אקנה. זה נראה כמו כתמים אדומים. הלכתי לפני חודש לרופא עור והוא נתן לי בנזק וזה לא עוזר בכלל. אולי כי זה מיועד לפצעי אקנה ולא לכתמים. ניסיתי לפני זה עוד כמה משחות וגם מינוציקילין וכלום לא עזר. אז אני מתחיל להבין שהבעיה אצלי היא יותר קוסמטית. כי אין לי פצעים אלא רק נגעים. אז הלכתי לקוסמטיקאית היום והיא הציעה לי טיפול ממש יקר שיוצא איזה 2000 שקל. אמרתי לה שזה יקר, אז היא פשוט המליצה לי לקנות TONER FOR OILY SKIN של חוה זינגבוים. היא אמרה שזה כמו פילינג וזה יקלף לי את העור. האם הבעיה שלי היא אכן קוסמטית? והאם הTONER אכן יעזור לי? תודה רבה!

רן בוקר טוב אנני מכיר את מרכיבי התכשיר של הקוסמטיקאית .בכל מקרה מה שמתאיםהן משחות מנגזרת ויטמין a מציע שתקבע תור אצל רופא עור מומחה (מה שניתן לך אינו מתאים)

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות