פצעי אקנה בגב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/08/2012 | 16:59 | מאת: אלי

שלום רב, הנני בת 27. בתקופת הבגרות סבלתי מפצעי בגרות בגב ובפנים. ולאחר מכן נעלם כלא היה ויכולתי אף ללכת בחולצות חשופות. לפני מס' חודשים אחרי סוג של וירוס (לילה אחד התחלתי להקיא ללא הפסקה למלא מ- 10 שעות) הופיעו לי הפצעים ברמה מאוד קשה. כל הגב מלא פצעים. רואקוטן לא מומלץ לי כי אני מאוד סובלת מכאבים בכיבה. ראיתי ברשת כל מיני אפשרויות של פילינג עמוק וטיפול בקרני אור וכדומה עם זאת, כל נושא הקוסמטיקאיות הפרא רפואיות מאוד פרוץ ואני לא בטוחה לאן ללכת ולמי לפנות. רופא עור תמיד נותן לי רק אנטיביוטיקה וזהו וכרגע אני מאוד נמנעת מהלרעיל את גופי. אודה לחוות דעתך על הטיפולים הקיימים ואיך לדעת למי לפנות. חשוב לציין שאני אלרגית מאוד לכרום וניקל ולכן אני נמנעת מתכשירים רבים. תודה רבה, אלי.

אלי בוקר טוב אנני יכול להמליץ על טיפולים מבלי לראות את הפצעים .התאור שלך אינו מספיק כדי לדעת במה מדובר .לשאלתך קיימים טיפולים אחרים בהתאם למצב כגון: משחות שונות טיפול פטותראפי וכו .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות