סיבה לאקנה אחרי 30

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/08/2012 | 13:33 | מאת: איימי

שלום רב, אני בת 32, לפני כ 9 חודשים התכסתי באקנה הן בפנים והן באיזור המחסוף, הכתפיים והגב.לא יודעת אם זה קשור אבל, יש לי התקן הורמונאלי (מירנה) מזה שנתיים וחצי. התחלתי ליטול לפני חודשיים תוסף תזונה acnegone והמצב השתפר מאוד אך עדיין לא חזר לקדמותו. הלכתי לרופא עור שהציעה לי לקחת ראוקוטן. אני לא חושבת שזה יתאים לי כי אני סובלת מעור מאוד יבש גם ללא התרופה וגם האקנה שלי לא מתאפיין בדלקות מוגלתיות, אלא בעיקר בחלב שהתקשה בכל הנקבוביות. נראה מאוד לא אסטטי- כל העור מלא בקשיות. השאלה שלי היא איזה בדיקות כדאי לי לעשות על מנת לנסות לאתר את הבעיה, אולי בדיקות הורמונאליות (אולי כדאי בכלל לגשת לאנדוקרינולוג ולא לרופא עור)? תודה

הי איימי הייתי מציע לערוך פרופיל הורמונלי כולל אולטראסאונד שחלות ובהתאם לתוצאות להמשיך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות