אקנה בדרגה קלה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/08/2012 | 11:48 | מאת: דור

שלום, אני כבר מתוסכל ולא יודע מה לעשות. כבר שנה וחצי מאז שהתחילו לי פצעי האקנה. ושנה וחצי שאני שם כל ערב משחות שונות והמצב רק מחמיר. לפני שנה וחצי המצב היה הרבה יותר טוב! הקטע הוא שהאקנה שלי למזלי במצב קל. כלומר אין פצעים דלקתיים מגעילים כאלה, אלא פצעים שטחיים ולא מורגשים. הם פשוט בצבע אדום והם על הפנים שלי. אז יש לי כמה כאלה בלחי ימין, ובלחי שמאל צמחו לי כמה פצעים לא דלקתיים גם, אדומים כזה. ואני כל יום שם משחה. ואפילו הרופא עור שלי לא ידע מה לתת לי כי כבר ניסיתי הכל וכלום לא העלים לי את הפצעים האדומים האלה. מצד אחד המצב שלי קל, אז רקואטן לא בא בחשבון, אבל מצד שני שום משחה לא עוזרת לי להוריד את הפצעים. אני יודע שאתה לא ראית את הפנים שלי, אבל לפי התיאור שלי פה אני מאמין שאתה מבין בערך מה המצב שלי. ראית פעם מטופל עם מקרה כמו שלי? גם אם כן וגם אם לא, מה אתה ממליץ לעשות?אפילו שלא ראית.. האם יש איזו משחה שאתה ממליץ?שאתה יודע שהיא טובה? {ניסיתי כבר כמעט הכל..דואק, בנזילמיצין זידקלין ועוד..} או שאתה ממליץ על טיפול אלטרנטיבי? כמו ים המלח, קוסמטיקאית.. תודה רבה רבה!!!

כפי שציינתי בפורום ים המלח אינו טיפול לאקנה . תמיד בעד טיפול פנים אצל קוסמטיקאית אך אינו פתרון לאקנה . ישנם עוד פתרונות כמו טיפול פוטותרפי טיפול אנטיביוטי וכו הכל תאוריה כי ברפואה הטיפול ניתן בהתאם למצבו של הפציינט כל מקרה!לגופו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות