פצעים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/07/2012 | 14:37 | מאת: ענבר

שלום רב, אני בת 29 לאחרונה אני ממש סובלת מפצעים בפנים ולא מצליחה בשום דרך לפתור את הבעיה. חשוב לציין כי התופעה החלה קצת אחרי שהפסקתי ליטול גלולות... לפני שהתחלתי ליטול את הגלולות ובזמן נטילתם תמיד השתמשתי במוצרי קליניק לניקוי הפנים ולא סבלתי מהתופעה. הפצעים אינם מוגלתיים או חלביים הם מופיעים כבליטות קטנות על הפנים והם שומניים ושקופיים כאשר מפוצצים אותם (סליחה על התיאור הלא נעים). מה אפשר לעשות כדי למנוע את התופעה, אני מרגישה שמוצרי קליניק כבר לא ממש עוזרים... המון תודות!

ענבר שלום התופעה מוכרת ,אחרי הפסקת גלולות הייתי מתייעץ עם רופא הנשים שלך אולי כדאי לחזור לגלולות מוצרי קליניק טובים לטיפוח העור אך אינם פתרון לאקנה ודרך אגב לא לפוצץ אחרת תגרמי לנזק כמו פיגמנטציה וצלקות וחבל כי לא תמיד הנזק הפיך.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות