צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/07/2012 | 23:57 | מאת: גלית

בני בן 17 עם צלקות אקנה לא פשוטות. בפורום שלך הבנתי שיש טיפול. היכן האם תוכל להעביר לי שמות של מומחים טובים??? היינו אצל פלסטיקאים בצפון וגם פרופ מביח' כרמל שאמרו שאין מה לעשות. האומנם?? אשמח לעזרה ממך . תודה

לגלית שלום הטיפול בצלקות נעשה עי לייזר או פילינג , אך תלוי בעומק הצלקת .ולכן הדגש הוא על בדיקה אצל רופא עור מומחה או פלסטיקאי משום שלעיתים לא ניתן לטפל או ניתן לטפל חלקית בלבד ,כל מקרה לגופו . מאמין שקיבלת עצה נכונה ברם אם אינך שקטה נסי את פרופ הורנשטיין מתל השומר קלאס קליניק

15/07/2012 | 20:12 | מאת: גלית

תודה על היענותך לפנייתי...אכן אפנה לפרופ' הורנשטיין. האם ידוע לך מה ההבדל בין מכשיר הלייזר למכשיר פלומר?? שמעתי שגם הוא מומלץ..... מה הכי עדיף?? אנחנו ממש חסרי אונים לרפואה שמתקדמת מחד ולחוסר האונים לצלקות מאידך :-( שוב תודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות