רטאויט והסרת שיער / הבהרת שיער

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/07/2012 | 09:54 | מאת: דנה

ד''ר שלום. אני רוצה למרוט שיער שמעל הגבות (שיער מיותר שמפריע לי) אני עושה את זה בד'כ עם שעווה , אבל בגלל שאני משתמשת ברטאויט אני רוצה לעשות את זה על פינצטה ממש ממש קצת , ואז את מה שנשאר להבהיר עם קרם הבהרה שנקרא ג'ולן האם יש סיכון כלשהו בהסרת שיער עם פינצטה ובקרם ג'ולן ביחד עם רטאויט? האם צריך להפסיק X זמן לפני או X זמן אחרי ההסרת השיער? ואם כן כמה זמן לפני וכמה זמן אחרי , תודה רבה

דנה שלוםהשימוש בפינצטה צריך להעשות בעדינות כדי שלא תווצר פיגמנטציה צריכה להיזהר מאד משמש . לא רצוי למרוח את קרם ההבהרה יחד עם רטאווית יגרום לצריבה עליך להפסיק מריחה למספר ימים ולראות אם לא צורב השימוש .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות