הרופאה נתנה לי משחה בשם LOCACID

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/07/2012 | 13:40 | מאת: ג'יימס

שלום ד''ר יורב שמואל סיימתי רואקוטן לפני חודשיים בדיוק ומאז המצב שלי מצוין אבל נשאר לי עדין כתמים אדומים על העור. הרופאה שלי רשמה לי משחה בשם LOCACID 0.05 ואמרה לי למרוח כל יומיים רציתי לשאול מה אתה חושב על המהלך הזה והאם כדאי לי אולי לחכות חצי שנה מיום הפסקת הטיפול כדי לראות את המצב ? הבנתי שהיא נתנה לי את המשחה בגלל שיש לי את הכתמים האדומים אשמח לדעת מה אתה חושב?

הי הגישה נכונה חייב להיזהר משמש אם אחרי חצי שנה לא יהיה שינוי ניתן לשקול טיפולים נוספים

08/07/2012 | 14:16 | מאת: ג'יימס

נשארו לי רק כתמים אדומים האם התרופה תעביר אותם? תודה על התשובה !!! ושבוע טוב

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות