תופעה מוזרה בשימוש בראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

02/07/2012 | 15:44 | מאת: לי

שלום, אני נוטלת ראקוטן 3 חודשים בערך ובחודש האחרון החלה לי תופעה ממש מוזרה- מין זיעה מעל לשפה בפנים. זה משהו שבחיים לא היה לי!!! ואם יש כאלה שיגידו שזה בגלל החום אז אני עובדת בסביבה ממוזגת וזה קורה גם כשממש לא חם. אני ממש חסרת אונים, זה ממש כאילו הגוף לא מפסיק להגיר נוזלים!!! ממה זה יכול לקרות??? אף אחד לא יודע להסביר לי וכרגע אני לא צפויה להפסיק את הטיפול בראקוטן.

לישלום לא תופעה שידועה הקשורה לרואקוטאן .גשי לברור אצל הרופא שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות