פצעים בגב והתפרצות של אקנה בפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/06/2012 | 13:26 | מאת: דוד

שלום דוקטור יורב לכבוד הוא לי! אני דוד בן 24,אצלי לרוב האקנה נמצא בגב,ופנים רק קצת באיזור המצח...לרוב אצלי בפנים זה כתמים שנשארו(לא צלקות-כתמים). רציתי לדעת,האם ראוקוטן יעביר את הכתמים?ושאלה שניה,האם ישנה אפשרות שפתאום הפנים שלי יתמלאו במוגלה ופצעים כמו שאני זוכר שקרה לחברים לי בגיל 16?או שבגלל שהמקרה שלי לא חומר אז זה יתבטא יותר ביובש?...תודה מראש דוד!

דוד ערב טוב רואקוטאן אינו מטפל בכתמים ואי אפשר לצפות איך תגיב לרואקוטאן בכל מקרה ניתן לטיפול.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות