רטאוייט 0.025 קרם וניקוי גבות עם פינצטה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

22/06/2012 | 12:33 | מאת: עדי

שלום דוקטור. האם אפשר לנקות מסביב לגבות עם פינצטה בזמן השימוש ברטאוויט קרם במינון 0.025? האם יכול להיגרם נזק? למשל כוייה, צלקת , אדמומיות , פריחה וכד'.. או שזה בסדר לנקות גבות עם פינצטה בעדינות , תודה רבה

הי עדי כל מריטה עלולה לגרום לסימנים אודם וכו ללא קשר לראטאווית

25/06/2012 | 13:54 | מאת: עדי

שלום שוב ד''ר. אני יודעת שזה גורם לאודם קל , אבל אחרי זה הוא נעלם (אחרי חצי שעה-שעה) , אבל השאלה שלי היא כזאת. בזמן השימוש ברטאוויט יכול להיגרם נזק יותר מהנזק הנורמלי? למשל יכול להיגרם כוויה או צלקת או פיגמנטציה וכו'? תודה רבה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות