צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/06/2012 | 16:18 | מאת: יאיר

שלום דוקטור רואים לי יאיר ואני גר בכפר תבור. אני מעוניין לטפל בצלקות בפנים שנשארו לי לאחר אקנה. רציתי לדעת אם אתה מקיר מרפאת עור שיודעת לטפל בבעיה זאת באזור?

24/06/2012 | 14:40 | מאת: מישל

היי יאיר! אני בת 16 והרופא עור שלי המליץ לי על מישחה ששמה "רט-אויט" משחה זו פשוט מקלפת את שיכבת העור ו"חושפת" שכבת עור חדשה. תרופה זו היא למריחה על עור הפנים. היא משאירה אדמומיות על הפנים מרגע המריחה ועד לכ-שלושה ימים ולאחר כך היא מתחילה להיתקלף. אחריי שניסיתי תרופה זו כולם החמיאו לי על עור הפנים .מומלץ בחום !

יאיר שלום אנני מכיר באזור העמק רופא עור שמטפל באסתטיקה .מי שאני מכיר הכי קרוב באזור נמצא בחיפה דר אילן כץ או דר מוסקונה יכול להתמש בשמי כנותן המלצה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות