צלקות ואקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/06/2012 | 16:40 | מאת: בר

שלום, אני בת 21 סובלת מאקנה כבר הרבה זמן. יש לי אקנה בפנים באזור החזה ובגב. ניסיתי טיפול תרופתי אבל ללא הצלחה (פריחה ממינוציקלין וכאבים מהראקוטן), קראתי על הטיפול באמצעות אור אשמח לדעת אם הוא עוזר גם לפצעים בגוף ולסימנים שנשארו לי וגם לאן אני פונה כדי לקבל ייעוץ ולהתחיל בטיפול. שאלה נוספת, יש לי 3 צלקות בולטות מעל פני העור שנגרמו כתוצאה מפצעים. האם יש דרך לרפא את הצלקות או לפחות שלא יהיו בולטות? רופא עור אחר אמר לי שאפשר באופן פרטי להזריק לצלקות סטרואידים אבל רוב הסיכויים שהבליטה תחזור.. אני אובדת עצות!

בר שלום הטיפול בפוטותרפיה עוזר לאקנה בכל מקום בגוף לגבי הסימנים והצלקות חייב לראותך רופא עור מומחה כי לסוגי צלקות טיפולים שונים .כגו: לייזר , גלי רדיו וכו תלוי במצב הצלקות ובמיקומן. לטיפול בפוטותרפיה יכולה לגשת : אם הינך תושבת דרום הארץ לדר פם באשדוד במידה והינך תושבת המרכז אצלי.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות