חצ'קונים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/06/2012 | 07:38 | מאת: אביב

רציתי לדעת כל פעם שאני מפוצץ חצ'קונים יוצא לי אחריהם מים צהובים אפילו אם הפצע יתייבש והוא נפתח שוב יוצא ממנו מים צהובים כמו שמן יכול להיות שזה קשור לרמה קצת גבוהה מהרגיל של טריגליצרידים אני בן 20 ויצא לי טריגליצרידים 172 בצום יכול להיות שזה קשור תודה רבה

אביב שלום אסור!!!! לפוצץ החצקונים אתה במו ידיך גורם לצלקות בפנים וחבל. מייעץ לגשת לרופא המשפחה כדי שימליץ על טיפול גיאטה להורדת הטריגליצרידים ובמקביל להיבדק ע"י רופא עור להתאמת טיפול .פיצוץ גורם לזהום והצטלקות העור .לא מומלץ

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות